Jouw pad naar financiële vrijheid uitgestippeld.

Een persoonlijke 1-daagse LIVE Masterclass, waarin je alles leert over investeren in cashflow genererende assets en jouw eigen persoonlijke plan maakt, de eerste investeringen doet en met rust en vertrouwen je financiële toekomst tegemoet gaat. 

Persoonlijk

Kleine groep met veel persoonlijke aandacht, dus geen algemene verhalen of grote groepen.

Simpel

Na deze dag kun je investeren op jouw manier en voorwaarden met een persoonlijk plan op 1 A-4

No cure no Pay

Deze dag levert je minstens het dubbele op van je investering. Anders krijg je jouw geld terug.

In 1 dag jouw financiele shit op orde

Ploutus (Plutus) was de Griekse god van de rijkdom. Ploutos werd geboren uit de godin Demeter nadat zij met de held Iasion in een driemaal omgeploegd veld had gelegen. De jonge god werd door Zeus verblind zodat hij zonder onderscheid rijkdom zou verdelen en niet de goeden zou bevoordelen. 

Deze Live Masterclass is gebaseerd op mijn 1-op-1 traject: Plutus in 1 dag. Deze is helaas pas weer beschikbaar vanaf oktober 2023 en voor klanten met minimaal 1 miljoen eigen vermogen. 

Hiervoor betalen klanten vanaf €20.000,- (2% van het belegd vermogen)

Ik begrijp dat niet iedereen in deze gelukkige omstandigheid zit, maar wel serieus aan de slag wil om een stabiele cashflow te genereren uit hun vermogen. Maar goed, waar begin je dan? 

Daar wil ik je graag bij helpen. Door je te laten zien hoe je simpel en veilig kunt investeren. 

Deze dag draait niet om zoveel mogelijk rijkdom vergaren, maar om genoeg te hebben om jouw goede leven te leiden. Iedere maand weer, zonder in te teren op jouw vermogen. 

De meeste klanten lopen weg met een systeem, waarbij ze niet meer HOEVEN te werken, 
binnen 2-5 jaar. 

Tijdens deze live Masterclass  leren we je alles over investeren in aandelen, vastgoed, crypto, forex en andere assets. Ook nemen we jouw risicoprofiel, beleggingshorizon en ervaring in de verschillende asset classes door. Zodat je op basis daarvan weet of je juist wel of niet moet investeren in deze categorieën. 

Op basis daarvan stellen we een Cashflow Strategie Plan op. Zodat jij met voldoende kennis, rust en vertrouwen kunt investeren in jouw toekomstige financiële vrijheid.

Ook niet onbelangrijk: we gaan ook direct de eerste stappen zetten, zodat je die eerste moeilijke horde hebt genomen. Precies daar gaat het zo vaak fout bij andere coaches en trainers.

éénmalige investering
(Uitverkocht)

€2.500,-
excl. BTW*

Donderdag 26 januari - 9-17 uur in Zaltbommel.

“Wat een geweldig resultaat heb ik tot nu bereikt. Met name door de hulp van Mark. Nu ruim een half jaar mijn coach. En we gaan gewoon vrolijk door. Want de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.”

– Christiaan Brouwer –

Interesse in de volgende editie? Doe de intake!

Maar ik heb nog wat vragen....

Deze live Masterclass is bedoeld voor iedereen die een concreet plan wil hebben naar financiële vrijheid. Wil je perse binnen een jaar je investering van deze training eruit? Dan heb je minimaal €50.000,- nodig om te investeren.  

Iets is alleen spannend als je er te weinig van snapt. Ja, er gebeurt veel in de markten. Maar dat biedt juist kansen. Bovendien: ik focus graag op lange termijn succes. En dan maakt de koers op de korte termijn relatief weinig uit. 

Nee. Als je dit niet ineens kunt betalen, heb je ook geen geld om te investeren. Even doorsparen dus.

Jazeker. Ondernemers zijn verantwoordlijk voor het regelen van hun eigen pensioen. Deze Masterclass draagt daar aan bij. Je kunt de factuur dus indienen bij je boekhouder en de btw terugvragen. Bovendien kun je deze dag als scholing boeken. Kijk daar is je eerste winst!

Als je wel voldoende vermogen hebt om te investeren en serieus geïnteresseerd bent om meer cashflow in je leven te krijgen, vul de intake hierboven in en we nemen contact met je op, zodat je in een zoomcall je vragen kunt bespreken.