Jouw pad naar financiële vrijheid uitgestippeld.

Een persoonlijke 1-daagse LIVE Masterclass, waarin je alles leert over investeren in cashflow genererende assets en jouw eigen persoonlijke plan maakt, de eerste investeringen doet en met rust en vertrouwen je financiële toekomst tegemoet gaat. Inclusief een jaar lang persoonlijke begeleiding dankzij de Cashflow Mastery Community.

Persoonlijk

Kleine groep met veel persoonlijke aandacht, dus geen algemene verhalen of grote groepen.

Simpel

Na deze dag kun je investeren op jouw manier en voorwaarden met een persoonlijk plan op 1 A-4

No cure no Pay

Deze dag levert je minstens het dubbele op van je investering. Anders krijg je jouw geld terug.

In 1 dag jouw financiele shit op orde

Ploutus (Plutus) was de Griekse god van de rijkdom. Ploutos werd geboren uit de godin Demeter nadat zij met de held Iasion in een driemaal omgeploegd veld had gelegen. De jonge god werd door Zeus verblind zodat hij zonder onderscheid rijkdom zou verdelen en niet de goeden zou bevoordelen. 

Deze Live Masterclass is gebaseerd op mijn 1-op-1 traject: Plutus in 1 dag. Deze is helaas pas weer beschikbaar vanaf oktober 2023 en voor klanten met minimaal 1 miljoen eigen vermogen. 

Hiervoor betalen klanten vanaf €20.000,- (2% van het belegd vermogen)

Ik begrijp dat niet iedereen in deze gelukkige omstandigheid zit, maar wel serieus aan de slag wil om een stabiele cashflow te genereren uit hun vermogen. Maar goed, waar begin je dan? 

Daar wil ik je graag bij helpen. Door je te laten zien hoe je simpel en veilig kunt investeren. 

Deze dag draait niet om zoveel mogelijk rijkdom vergaren, maar om genoeg te hebben om jouw goede leven te leiden. Iedere maand weer, zonder in te teren op jouw vermogen. 

De meeste klanten lopen weg met een systeem, waarbij ze niet meer HOEVEN te werken, 
binnen 2-5 jaar. 

Tijdens deze live Masterclass  leren we je alles over investeren in aandelen, vastgoed, crypto, forex en andere assets. Ook nemen we jouw risicoprofiel, beleggingshorizon en ervaring in de verschillende asset classes door. Zodat je op basis daarvan weet of je juist wel of niet moet investeren in deze categorieën. 

Op basis daarvan stellen we een Cashflow Strategie Plan op. Zodat jij met voldoende kennis, rust en vertrouwen kunt investeren in jouw toekomstige financiële vrijheid.

Ook niet onbelangrijk: we gaan ook direct de eerste stappen zetten, zodat je die eerste moeilijke horde hebt genomen. Precies daar gaat het zo vaak fout bij andere coaches en trainers.

Maar dat is nog niet alles...

Bonus: 1 Jaar  lidmaatschap van de Cashflow Academy

De Cashflow Academy is hét platform in Nederland en België, waar je alles leert over ondernemen en investeren, dankzij onze uitgebreide cursussen, simpele stappenplannen en de betrokken community. 

Verbind met gelijkgestemden, leer van experts tijdens de maandelijkse masterclasses en stel je vragen tijdens de Q&A’s. Er worden telkens nieuwe cursussen en tutorials toegevoegd.  (t.w.v €1200,-)

Bonus #2: 1 Jaar Toegang tot de Cashflow Mastery Community

De Cashflow Mastery Community is het besloten gedeelte van ons online Cashflow platform, dat alleen toegankelijk is voor mensen die de Live Cashflow Masterclass hebben gevolgd. Je kunt connecten met je mede deelnemers en ervaringen delen. Mark hier wekelijks terug te vinden om je verder te helpen. 

Hier kun je alle stappenplannen terugvinden, opnames van masterclasses en Q&A’s en kun je al jouw vragen stellen over jouw persoonlijke Cashflow Strategieplan. 

Bovendien is er iedere maand een Live Q&A, alleen voor Mastery leden, waar je jouw investeringen en portfolio kunt bespreken. En waar de laatste marktupdates en trends worden gedeeld. 

Zo loop je nooit meer vast tijdens jouw investeringsreis!   (t.w.v €5000,-)

Bonus #3: Persoonlijke Portfolio Scan.

Wanneer je alle investeringen hebt gedaan en je portfolio “staat”, wil je wel zeker weten dat je over een paar maanden nog de juiste keuzes hebt gemaakt. Daarom krijg je bij aanmelding als (tijdelijke) bonus 3 persoonlijke portfolio scans. Jij stuurt aan het einde van het kwartaal jouw portfolio in en je ontvangt een persoonlijk rapport van een van onze Cashflow Coaches.

Zo weet je zeker dat je portfolio nog in balans is en klaar is voor de toekomst.(t.w.v. €1500,-)

éénmalige investering
(Of betaal in 12 termijnen)

€5000,-
excl. BTW*

Vrijdag 31 maart - 9-17 uur (locatie volgt)

“Wat een geweldig resultaat heb ik tot nu bereikt. Met name door de hulp van Mark. Nu ruim een half jaar mijn coach. En we gaan gewoon vrolijk door. Want de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.”

– Christiaan Brouwer –

Interesse? Doe de intake!

Maar ik heb nog wat vragen....

Deze live Masterclass is bedoeld voor iedereen die een concreet plan wil hebben naar financiële vrijheid. Wil je perse binnen een jaar je investering van deze training eruit? Dan heb je minimaal €50.000,- nodig om te investeren.  

Iets is alleen spannend als je er te weinig van snapt. Ja, er gebeurt veel in de markten. Maar dat biedt juist kansen. Bovendien: ik focus graag op lange termijn succes. En dan maakt de koers op de korte termijn relatief weinig uit. 

Jazeker: je hebt de keuze om in een keer te betalen of in 12 termijnen van €500,-

Jazeker. Ondernemers zijn verantwoordlijk voor het regelen van hun eigen pensioen. Deze Masterclass draagt daar aan bij. Je kunt de factuur dus indienen bij je boekhouder en de btw terugvragen. Bovendien kun je deze dag als scholing boeken. Kijk daar is je eerste winst!

Als je wel voldoende vermogen hebt om te investeren en serieus geïnteresseerd bent om meer cashflow in je leven te krijgen, vul de intake hierboven in en we nemen contact met je op, zodat je in een zoomcall je vragen kunt bespreken.