Mr Cashflow logo black-white

Het Cashflow Systeem ®

Pak je leven terug. Een korte online training voor een financieel vrij leven.

Simpel

Deze training is niet snel en sexy. 

Wel simpel en bewezen effectief. 

Concreet

Geen heldenverhalen of lange intro’s.

30 minuten waar voor je tijd.

Persoonlijk

Dus ook voor jou. Of je nu net begint, of al jaren bezig bent.

Droom je ervan om niet te hoeven werken voor je geld?

Als jij wilt leren hoe jij niet langer hoeft te werken voor je geld, zonder dat je de komende 10 jaar in dezelfde kleren moet lopen en droge spaghetti moet vreten, dan ga je hier ontdekken hoe je dat doet.

Voor veel mensen waren de afgelopen twee jaar emotioneel en financieel pittig.

Er zijn talloze ondernemers in financieel gevaar gekomen door de maatregelen en sommigen konden zelfs al na de eerste maand van de lockdown hun rekeningen niet meer betalen.

Het is niet makkelijk om in zo’n periode te gaan denken aan financiële vrijheid. Je bent al blij als je het einde van de maand haalt. Het probleem is alleen structureel: het ontbreekt je aan een goed systeem, waarbij niet alleen je vermogen, maar ook je cashflow groeit, week na week, maand na maand.

Dus ren je maar door in die molen.

Maar er is een antwoord waarmee je jouw leven terug kunt pakken.

Zelfs wanneer deze pandemie door blijft razen en de hele wereld op slot wordt gegooid, hoef jij niet bang te zijn dat je de rekeningen niet meer kunt betalen.

Jouw Cashflow systeem heeft je gedekt.

 

Deze korte online training laat je zien hoe simpel het is om te investeren in zaken die jou voorzien van een maandelijks inkomen en geeft je een concreet raamwerk om dat ook te bereiken.

De Training duurt maar een halfuur en zit bomvol strategische tips.

Groei je vermogen, verdien maandelijkse cashflow en geniet van je vrijheid. 

Mark Soons / Mr. Cashflow

Oprichter Mr. Cashflow B.V.

Wie is je instructeur?

Leer van de bewezen praktijkervaring van professionals

Mark helpt sinds 2016 ondernemers en investeerders om meer winst en een betere cashflow te genereren. Hij heeft in meerdere bedrijven geinvesteerd en verkocht. Meerdere panden aangekocht, getransformeerd en verkocht. Zit vuistdiep in crypto, NFT’s en de Metaverse. Weet hoe de edelmetalen en grondstoffenwereld beweegt en vertaalt al die kennis naar simpele taal.

Zijn eigen beleggingsportfolio is verspreid in alle bovenstaande categorieën, aangevuld met investeringen in startups, Peer 2 Peer lending en gespreide fondsen, die een vast rendement opleveren.
Hij heeft meer dan 250 investeerders geholpen met het opzetten van hun portfolio en in totaal meer dan €3.425.250,- extra cashflow opgeleverd in hun eerste jaar.

Wat anderen zeggen over Mark:

Pak je vrijheid terug.

Start met het Cashflow Systeem

€49,- excl.

Nu tijdelijk gratis