Mr Cashflow logo black-white

Plutus in één dag

Een traject waarbij jouw investeringen goed worden weggezet, je inleg geautomatiseerd en je cashflow gemaximaliseerd wordt.

Al beschikbaar voor vermogens vanaf €1.000.000,-

Done 4 you

Je hoeft nergens verstand van te hebben. Alles wordt voor je klaar gezet

Op maat

Alle investeringen zijn vastgesteld op basis van jouw persoonlijke
 investeringsprofiel en horizon.

No cure no Pay

Deze dag levert je minstens het dubbele op van je investering. Anders krijg je jouw geld terug

VOL! Helaas is tot januari 2025 geen mogelijkheid voor 1-1 begeleiding. Vul de intake in om op de wachtlijst te komen.

In 1 dag jouw financiele shit op orde

Ploutus (Plutus) was de Griekse god van de rijkdom. Ploutos werd geboren uit de godin Demeter nadat zij met de held Iasion in een driemaal omgeploegd veld had gelegen. De jonge god werd door Zeus verblind zodat hij zonder onderscheid rijkdom zou verdelen en niet de goeden zou bevoordelen. 

Ploutus in 1 dag draait niet om zoveel mogelijk rijkdom vergaren, maar om genoeg te hebben om jouw goede leven te leiden. Iedere maand weer, zonder in te teren op jouw vermogen. 

De meeste klanten lopen weg met een systeem, waarbij ze niet meer HOEVEN te werken. Dat ze vervolgens met nog meer bevlogenheid voor hun missie gaan, is bonus.

In een sessie bij ons op kantoor nemen we jouw risicoprofiel, beleggingshorizon en ervaring in de verschillende asset classes door.

Op basis daarvan stellen we een Cashflow Strategie Plan op. En het mooiste: diezelfde dag zetten we alles direct voor je klaar. Zodat je er (bijna) niet meer naar hoeft om te kijken.

éénmalige investering

Vanaf €20.000,-
excl. BTW*

* Eenmalig 2% van het belegd vermogen

“Wat een geweldig resultaat heb ik tot nu bereikt. Met name door de hulp van Mark. Nu ruim een half jaar mijn coach. En we gaan gewoon vrolijk door. Want de resultaten zijn duidelijk zichtbaar.”

– Christiaan Brouwer –